PARALYMPICS 2014 - Snart är det dags......

1kommentarer

Det börjar närna sig det stora äventyret.I dag den 25/2-14 har Jalle och Kicki gästat SVTs morgonsoffa och berättat lite om rullstolscurlingen och här kan ni titta på det klippet
 
 
Nästan alla kommer att åka till Stockholm på lördag och på söndag den 2/3 lyfter planet mot Moskva och vidare mot Sochi! Det känns väldigt inspirerande att ha fått följa OS-curlinglagens framgångar med ett silver och ett brons och vårt mål är att landa i Stockholm med ett halvkilos övervikt vi också!
 
 
Sista förberedelserna på hemmaplan består av träning och åter träning (sedan vilar vi oss i form innan vi får träna igen i Sochi den 7/3) ,  en del packning, men det känns väldigt lätt att packa när man egentligen inte behöver ha någonting mer med sig än kläderna man åker i, personliga hygienartiklar och tävlingskläder och sticks.
Resten får vi tacka klädsponsorn H&M för:), och den stora trunken är redan på plats i Sochi. 
Vi hoppas att ni vill följa oss på vårt mästerskap via sändningar på SVT, via denna blogg, "Svensk rullstolscurling" på Facebook och "Jalle Jungnell Wheelchair curler" på Facebook. (En FB-sida som IPC fixat till Jalle)
Ha det gott tills vi hörs igen!
//Förbundskapten Monika Mabergs

1 kommentarer

Ronny Persson

25 Feb 2014 18:48

Det blir till att se till att vi har en extra monitor uppe i bergen så att man kan "tjuvkika"mellan åken. Blir det lucka kommer jag ner och hejjar på ....

Kommentera

Publiceras ej